26 maj 2024
17:00

Allerums GIF

Referat: Vejby IF - Allerums GIF

Äntligen var det dags för hemmamatch och det blev en händelserik historia som vi vann med 5-3, mot Allerum??
Vi inledde matchen starkt och redan efter 12 minuter hade vi hängt in 3 baljor!!
Marcell inledde på nick efter nickassist från Drago och kort därefter gör Drago 2-0 fint assisterad av Agim. 3-0 nickar sen Alex in efter ett fint inlägg från Riax!!
Oj oj oj hur ska detta sluta?? Fortsatt målfest eller?? Ja, 3-0 är alltid lurigt att leda med (tänker även på hockey här) och vi blev nog lite bekväma och tillät Allerum att göra både 3-1 och 3-2 innan paus…
Matchcoach Riax samlade trupperna i pausen och vi var överens om att göra allt lite bättre i andra halvlek. Högre bolltempo och bättre intensitet i alla aktioner!
Det gav resultat och när Gurra i minut 42 drog in en frispark, från långt håll, i bortre krysset hade vi tagit kommandot igen! 5-2 kom sen då Agge, snyggt assisterad av Drago, tryckte in den?? Allerum reducerade visserligen till 5-3 men segern var aldrig i fara.
Patrik Ohlsson debuterade i målet och svarade för en stabil insats. Marcell var i toppform och ”var över allt” och krigade, dribblade och gjorde mål! Poängkungen Drago och en hårt jobbande Agim förtjänar också extra plus i en trupp där alla gjorde jobbet och visade perfekt disciplin och lät domaren göra jobbet.
Nu vänta ”El Classico” borta mot SIF på söndag!!